Saturday, July 10, 2021

„Логично“: Шта се стварно догађа, и шта нас чека на зиму


Кажу да је понављање мајка мудрости, па можда не би било лоше да мало рекапитулирамо ситуацију у којој се налазимо, за редовне читаоце којима је то већином познато, али и почетнике у ономе што се колоквијално назива „теоријама завере“, којима ће ово бити одличан увод у оно што се заправо заиста дешава. Таквих људи има све више и посветимо овај текст њима.

Дакле, драги почетници, ако још нисте схватили, ово што се тренутно дешава у нашем друштву, нема никакве везе са „борбом против неког страшног вируса са 100 варијанти од којег људи падају мртви по улицама“. Ово што се дешава је нешто што је већ одавно испланирано и о чему смо већ пуно пута писали на овом порталу. У тексту План поробљавања људске расе можете прочитати Библијско пророчанство, можете видети невероватни кратки документарац из 2013. године, Шах-мат за човечанство који у детаље, корак по корак, предвиђа тачно ово што се данас догађа. А можете видети и забрањену епизоду Полицијска Држава у којој бивши гувернер Џеси Вентура и Алекс Џонс излажу цео план. У тој епизоди, снимљеној 2010, Алекс Џонс каже: „Имамо владине документе из којих видимо да се америчка влада припрема за велику пандемију, која ће онда бити искоришћена као повод да се уведе полицијски час, обавезна вакцинација, и одвођење људи у логоре ( тзв. „фема логори“? – п.п.) које граде под изговором да су за мигранте.“

Писали смо и о тајном плану канадске Владе, документу који је процурио са састанка владајуће странке, којег су факт-чекери прогласили лажним, а ипак се до данашњег дана готово у потпуности остварио. Једина разлика је у томе што се планирана мутација Цовида-19 требала звати Цовид-21, али након што је овај документ процурио, то су променили па тако данас имамо тзв. Делта варијанту, која ће вероватно послужити за ново планирано закључавање и поновно увођење нових рестриктивних мера.

КАКАВ ЈЕ ЊИХОВ ПЛАН?

Сад кад смо установили да су „теоретичари завере“ били у праву, ако не у свему бар у великој већини ствари, можемо се фокусирати на оно што нас тек чека. Осим горњих текстова, прошле године објавио сам и текст писан као ток мисли, у којем сам изнео план како за ближу тако и за даљу будућност. Пре доласка вакцине предвидео сам да ће увести мРНА генетске вакцине, предвидео сам и нове сојеве вируса, који се онда још нису нити спомињали. Предвидео сам и да ће вакцинисање бити обавезно 3-5 пута годишње, јер за промену генетског кода, терапију треба узимати редовно, и то је тачно оно што данас најављују – 2 дозе сваких 6 месеци, наравно генетских мРНА вакцина, док су све остале избацили из употребе. „Случајност“, наравно. Предвидео сам и Цовид пасоше које сам назвао „Health Pass („здравствени пасоши“, о ироније-п.п.) и ограничења која она доноси… Али није ми циљ да се хвалим или ликујем како сам био у праву. Само желим уверити оне који још увек не верују, да „теорије завере“ нису глупости, и да ствари које пишем базирам на стотинама таквих извора које свакодневно пратим. И сад желим да напишем своју прогнозу за будућност.

Да бисмо лакше разумели што нас чека ове зиме, прво морамо знати какав је дугорочни план, тј. каква је та новонормална будућност коју они желе да нам наметну. Јер кад знате који је коначни циљ, онда пуно лакше разумете зашто раде то што раде, јер видите то као кораке који су потребни да нас доведу до крајњег циља. А њихов коначни циљ је друштво потпуне контроле. Друштво у којем ће људи имати инсталиране поткожне чипове (Цовид пасоши су само међукорак према томе) на којем ће бити записани сви наши лични подаци, медицински картон, дигитални новац итд. Преко тог чипа власт ће вас у сваком тренутку моћи лоцирати, и уколико се не понашате као добар роб, чип ће вам – искључити, и нећете више моћи никуд ићи и ништа купити.

Желе увести светску владу, коју су већ напола и увели са Светском Здравственом Организацијом коју све земље морају понизно слушати. Желе увести дигиталну валуту и потпуно укинути готовину, јер готовину не могу контролисати, ви с њом можете купити нешто да нико то не зна. Они желе систем у ком ће све бити записано, свака трансакција. И наравно све ће бити повезано помоћу 5Г мреже, а како би осигурали да нико не може избећи, саградиће ће огромну сателитску мрежу од преко 40.000 сателита коју већ убрзано граде Елон Маск и Џеф Безос са својим корпорацијама. Замислите да нека држава гради такву мрежу, колико би то људе узнемирило. Овако кад то раде приватне корпорације (иако САД финансира Маска) онда је људима пуно теже схватити њихову праву намеру. А осим намере повезивања свега (тзв. „Интернет ствари“ – „Internet of Things“), 5Г технологија се може користити и као фреквенцијско оружје, те такође и за контролу ума помоћу магнетних протеина, о чему сам писао овде.

То је то укратко, али има ту још пуно фактора, економију такође планирају потпуно изменити кроз Велики Ресет, о чему сад немамо простора писати. Дакле можемо видети да су ствари врло сложене, и да се против нас већ деценијама гради големи систем потпуног и коначног поробљавања, из којег више неће бити никаквог излаза. Али да би дошли до тога, оно што је за манипулаторе тренутно најбитније, је да се сви становници планета вакцинишу. Сваки човјек, жена, дете и старац, апсолутно сви. То је важно из неколико разлога. Старце вакцинишу и они након вакцинације масовно умиру, то је везано за циљ смањења популације. Људе средње доби вакцинишу с циљем смањења когнитивних способности (заглупљивања) и смањења плодности. Постоји пуно извештаја како труднице губе децу након вакцинације, а откривено је и да се честице из вакцина највише лоцирају управо у јајницима!  А за нашу децу, злочинци имају посебне планове, и уверавам вас да ће за њих направити посебну вакцину, различиту од оне која се даје одраслима. Јер у дечијој верзији ће бити појачана генетска компонента која ће довести до мутација у ДНА. Да, вакцинама се може мењати наш ДНА, без обзира што разни „факт-чекери“ (који и служе у највећој мери за сузбијање Истине! Наравно,увек,част изузецима,који међу таквима практично и не постоје... – п.п.) и поткупљени доктори тврде да не може. Заправо, научници са Станфорда су недавно објавили како раде управо на томе – вакцини која мења ДНА! Чак и сами признају да је то слична технологија оној коју користи и Фајзер у својим Цовид вакцинама. Они планирају условити обавезно вакцинисање за децу, са генетским мРНА вакцинама које никад пре нису коришћене на људима, и на којима никад нису урађене дугорочне студије, а све због вируса који на децу не утиче ништа јаче од обичног грипа! Па ко може бити толико наиван да верује како се то ради из медицинских разлога???

Али знајући све ове информације, схватате колико им је важно да вакцинишу апсолутно сваку особу на овој планети – како би избегли постојање „контролне групе“. Јер ако се након пар година испостави да су невакцинисани пуно здравији од вакцинисаних, како ће то објаснити? Због тога ће они у наредном периоду које је испред нас – подивљати. Они ће гурати вакцине на најбруталније и најагресивније начине које можете замислити.

Управо док пишем овај текст премијер Пленковић је најавио да предузетници који нису вакцинисани више неће моћи добијати државну помоћ. Ово је одличан показатељ у којем смеру ће ствари ићи, ако то допустимо наравно. Ако им то прође, следећи корак биће обавеза вакцинисања за све који зависе од државног буџета. То ће радити постепено, прво здравствене делатнике, онда можда учитеље, и наравно полицију и војску. Све те категорије већ притискају да се вакцинишу, али још увијек нема условљавања. Онда ће прећи на запослене у државним фирмама, затим оне који зависе од државе, или послују с државом. Сасвим је могуће да почну и укидати здравствено осигурање невакцинисанима. Како запосленима, тако и незапосленима. А онда кад вакцинишу велику већину, онда ће увести обавезну вакцинацију за остатак, и ако дођемо до те фазе, верујте да они неће презати пред ничим, па чак и то да војска иде по кућама и присилно вакцинише целе породице, што нпр. у Израелу неки политичари већ и предлажу. Оквирни план изгледа отприлике овако:

1. Корак: прво се вакцинишу добровољци

2. Корак: онда иду позитивни стимуланси као нпр. учествовање у лутрији, давање новца или ваучера, дељење разних бенефиција и бесплатних ствари

3. Корак: затим крећу уцене и негативни стимуланси, као нпр. забране уласка невакцинисанима у кафиће, ресторане, шопинг центре, и разни облици дискриминације

4. Корак: Појачавање притиска на невакцинисане и законско увођење обавезног вакцинисања

5. Корак: Законско кажњавање невакцинисаних, одвођење у затворе и/или присилна вакцинисања

6. Корак: Увођење редовног обавезног вакцинисања сваких 6 месеци са 2 дозе генетске вакцине

7. Корак: Најављивање и увођење поткожног микрочипа, уместо Цовид-пасоша на мобилном телефону

8. Корак: Потпуна контрола сваког аспекта нашег живота, укидање демократије и увођење светске тиранске владе.

9. Корак: Велико смањење броја људи на планети. Генетска модификација оних који преживе. Крај људске расе какву познамо.

Наравно, тешко је у детаље тачно предвиђети шта све злочинцима може пасти на памет, и за које тактике ће се одлучити у датом моменту, јер то зависи и од нас и нашег отпора свему томе. Уколико им ствари не буду ишле по плану, они ће радити очајничке потезе, укључујући гашење интернета и целе електродистрибутивне мреже. Они то већ чак и најављују, а знамо да планирају за то окривити хакерски напад. Послушајте што каже један од главних манипулатора, Клаус Шваб: „Велики хакерски напад може зауставити нашу електро мрежу, транспорт, болнице и цело наше друштво. Корона криза ће се чинити као мала незгода.“ Верујете да је такав хакерски напад могућ? Па забога нису све електране на свету спојене на исту LAN мрежу! То су глупости, али они нас припремају, јер планирају урушити наше друштво. Планирају изазвати несташице хране кроз урушавање дистрибуцијских канала, за што ће наравно окривити корону и хакере.

_____________________

Препоручујемо да прочитате:

Уредништво: Спремајмо се за оно што долази(првенствено храну и лекове)

Уредништво: Долази глобални сајбер напад,сајбер „Локдаун“; Шваб је ово већ најавио (видео)

_____________________

 

Али краткорочно, њихов циљ је да гурају вакцине и да невакцинисанима живот практично учине немогућим. Невакцинисанима ће с временом бити забрањен улаз практички свуда, осим у супермаркете по храну и у апотеке, а у задњој фази ће им и то забранити. Наравно, ако им ми то допустимо. За Канаду већ знамо да је план невакцинисане држати у вечном локдауну, затим их прогласити „опаснима за друштво“, као „потенцијалне ширитеље болести“, и онда их с породицама одводити у посебне логоре који се већ граде, и одузети им сву имовину. Да, у Канади се граде концентрациони логори, иако се не зову тако, називају их „корона карантинским локацијама“, али налазе се у шуми и имају високу ограду. Паметном доста. У САД-у имамо исту причу, погледајте горе што је рекао Алекс Џонс, граде се кампови тобоже „за имигранте“, али тамо планирају ставити оне који се одупиру фашистичким „корона мерама“. У Немачкој је такође иста ситуација, већ су и службено објавили да ће кршитеље „корона мера“ стављати у мигрантске логоре!

У неким земљама су најавили да ће гасити СИМ картице невакцинисанима и немојте се изненадити ако о томе почну говорити и у Европи. Унатраг неколико година, Европске земље су почеле уводити евиденцију СИМ картица и свака је везана на име особе, а некад сте могли картицу купити на киоску без регистрације. То није случајно. Еуропска Унија се полако претвара у једну фашистичку тоталитарну творевину потпуне контроле ( то је одувек била - п.п.).
Сећате се, кад смо улазили у ЕУ, обећавали су нам слободне границе, а ускоро нећете моћи ни у Словенију без да се вакцинишете. А ако се одлучите „шумским путем“, дочекаће вас бодљикава жица која је постављена целом дужином ХР-СЛО границе, наводно „због имиграната“. Ја сам уверен да ни то није случајно. Наши градови и државе полако ће се претварати у затворе, а наши станови у затвореничке ћелије, из које ћемо смети напоље само у одређено време и под одређеним условима. И то ће бити трајно стање. Једном кад нам узму слободу, неће нам је више вратити, то ћемо морати урадити сами, као што је увек и било у историји.

ШТО НАС ЧЕКА НА ЗИМУ – ЧЕТВРТИ ТАЛАС

Сад кад знамо какав је план и који је коначни циљ, пуно је лакше предвидети који су следећи кораци у остваривању тог циља. Осим тога, можемо бацити поглед на Аустралију која је управо ушла у зиму. Погледајте што се тамо дешава, милиони људи иду у строги карантин, јер их 20ак наводно има грип. Зар неко заиста мисли да је онима који владају толико стало до нашег здравља, да су спремни уништити животе људима и урушити економију, због вируса који има смртност на разини грипа?

Четврти талас корона вируса стиже на јесен, у то немојте ни најмање сумњати. Иако пишем овај текст у тренутку кад је Словенија службено прогласила крај пандемије, а Хрватска обала је препуна страних туриста, верујем да ће већ половином августа почети стискати са новим локдауном. То је све већ испланирано, и како се чини изгледа да ће нам продати тзв. „Делта варијанту“ као нови алат за ширења страха и присиљавања људи на нове мере и нове вакцине. Јер за нови сој ће направити нову вакцину, заправо неки инсајдери кажу да је већ давно направљена и чека. Уосталом, већ видимо како најављују ново вакцинисање на јесен, и онда редовно сваке године. То је изјавио и директор Фајзера, злочиначке фирме која је већ вишеструко осуђивана због лагања о својим производима, подмићивања доктора, намештања резултата студија и заташкавања нуспојава лекова.

Након што крене планирани четврти талас пландемијског вируса, објавиће да је нови сој пуно опаснији за младе (јер њих очајнички желе вакцинисати) и да се шири 20, 30 или 50 пута брже и да су због тога потребне пуно строжије мере. И наравно, за нове случајеве вируса окривиће – невакцинисане. И онда следи оно што већ добро знамо. Нова затварања и фашистичке мере ограничавања кретања, полицијски часови и сл. Јер осим свих већ наведених циљева, један од главних циљева је уништење малог и средњег подузетништва, како би сву моћ и капитал преузеле корпорације. То смо већ добро видели током првог затварања, кад су милијардери и корпорације значајно увећали своје богатство, док су мали приватници пропадали. То онда отвара пут према Великом Ресету Клауса Шваба и потпуној трансформацији нашег друштва. Осим тога, локдауни имају још једну важу функцију за манипулаторе. Управо недавно је један члан кризног стожера из Канаде рекао на конференцији за новинаре „да је важно спречити велика окупљања – како би се спречило ширење дезинформација о вирусу“! Схватате? Они не желе да се окупљамо и комуницирамо међусобно, а истовремено нам цензуришу приступ информацијама на Интернету. Они желе да седимо кући у страху и да нам једини извор (дез)информација буду (од њихових слугу – п.п.) строго контролисани мејнстрим медији.

ПОРУКА ЗА КРАЈ

Колико год се ове информације чиниле страшнима, порука с којом желим завршити је – не очајавајте! Ствари нису тако црне као што се чине и наша моћ је пуно већа него што мислимо. Све ово је само њихов план, који се не мора остварити, уколико пружимо довољно отпора. Погледајте само колико се манипулатори труде цензурисати и скривати информације од нас, како нас уцењују, и колико им се жури. Они су заправо у великом страху, јер знају ако крене масовно буђење, сви њихови планови падају у воду, и онда ће морати платити цену својих злочина. Процес буђења је већ одавно започео и узима маха све више. Пре само годину дана, већина људи се смејала на овакве информације које су изнесене у овом тексту, ругали су ми се као „глупом теоретичару завере“, називали ме разним погрдним именима и сл.

Данас ми се јако мало људи смеје, иако их још увек има. Али ако погледамо коментаре по друштвеним мрежама, или разговоре у круговима познаника, ствари су се значајно промениле у задњих годину дана. Полако али сигурно, све више људи ће се будити, чак и они који су се већ вакцинисали, мислећи да ће тако купити натраг своју слободу, и вратити се на старо. Кад ти људи схвате да су преварени, и да их на јесен спремна чека 3. доза, а онда и 4. и 5, наши редови ће нарасти. Кад њихови чланови породице и пријатељи почну трпети последице вакцинације, или кад предузетници схвате да им више никад неће допустити да раде као пре, наша страна ће ојачати и тек онда права борба почиње. Све ово досад је било само уводна битка, у рату против зла, у ком ћемо сигурно имати губитака, али верујем да ћемо на крају победити.

ДОПУНА: Након што сам данас завршио с писањем текста (писао сам га од 3. до 5. јула 2021) Штаб је управо објавио како ће од Септембра 2021. Цовид пасош бити потребан за улаз у апсолутно сваку зграду у којој је до сада била потребна маска, укључујући и све продавнице(!)

Истог дана Т-Портал је објавио чланак у којем се пита што ће бити са онима који су се први вакцинисали, с обзиром да им Цовид пасош ускоро истиче, јер вреди – 6 месеци. Какве ли „случајности“!

Пише: Мр. сц. Данијел Клаић