Thursday, July 15, 2021

,,Логично“: Танзанија, Бурунди, Хаити – све 3 земље одбиле вакцину, сва три председника мртва


Све маске су пале. Глобална кабала злочинаца и манипулатора јасно и гласно показује своју моћ и шаље поруку свим шефовима земаља, о томе што ће им се догодити ако не слушају светску владу из сен
ке.

Танзанија

Танзанија је била прва држава која је јасно и гласно одбила учествовати у корона представи. Не само да су одбили вакцинисати своје становништво, одбили су тестирати и одбили су пријављивати случајеве заражених ЦОВИД-19 Светској Здравственој Организацији. Штавише, Џон Магуфули, председник Танзаније, иначе биолог, разоткрио је превару са корона тестовима и дао нам, сада већ легендарне, позитивне папаје по којима су ПЦР тестови добили надимак папаја-тестови. Разоткрио је и осрамотио организаторе лажне пандемије, а представнике СЗО-а протерао из своје земље.


Председник Танзаније убрзо је изненада умро, наводно због срчаних
проблема
.
Више о томе смо писали овде:

Данијел Клаић, „Логично“: Је ли председник Танзаније убијен?

Бурунди

Његов колега Пјер Нкурунзиза, из суседног Бурундија, му се ускоро придружио и Бурунди је тако постала друга Афричка држава која је одбила вакцине за ЦОВИД-19. Такође, избацио је представнике СЗО из своје државе и оптужио их за недопустиво мешање у унутрашње послове своје државе.


Председник Бурундија умро је такође изненада, такође од проблема са срцем, и то са само 55 година.

Хаити

Хаити је такође била држава која је одбила учествовати у вакцинацији. До дана данашњег, то је једина држава из Западне хемисфере која досад није дала нити једну дозу вакцине својим држављанима. Заправо чак су и одбили бесплатне вакцине које им је нудила СЗО.

Упркос томе, случајеви умрлих од ЦОВИДа 19 су били изузетно ретки, једни од најмањих на свету. Такозвани „медицински стручњаци“ то нису могли никако објаснити.


Заиста, то је манипулаторе сигурно болело, да једна мала сиромашна земља, не пристаје на вакцинацију, и то бесплатну, а истовремено код њих нема болесних. То би могло послужити као пример другим државама како вакцине нису потребне, а то је недопустиво.

Председника Хаитија је убио војни одред одлично истренираних убица, који су упали у његову резиденцију и упуцали њега и супругу. Идентитет убица још није до краја утврђен, али према задњим информацијама радило се о тиму од 28 Колумбијаца и Американаца. За сада се чини да су двојица убијена, а десетак их је ухваћено, укључујући 2 Американца. Колумбија је иначе верни савезник САДа, и познато је да се тамо увежбавају војни одреди који се онда шаљу преко границе у Венецуелу да врше саботаже и агитације против владе Николаса Мадура.

Белорусија

Споменимо и Белорусију, то је још једна држава која је одбила учествовати у корона представи. Председник Лукашенко је још увек жив, али само зато јер су сви покушаји атентата досад били неуспешни. Бар према његовим тврдњама. Лукашенка им није једноставно убити, јер је Русија његов сусед и моћан савезник. Али Белорусија се зато налази под бруталним санкцијама свих западних земаља.

Закључак

Има ли неко још увек толико наиван да верује да су ово све само случајности? Не треба бити посебно паметан да човек схвати што се овде дешава. Глобална злочиначка кабала шаље поруку шефовима држава и притом се више ни не скрива иза лажних срчаних удара, авионских несрећа, и осталих метода које су им толико омиљене. Сада једноставно пошаљу одред убица.

Сад можемо боље разумети у којој су позицији шефови наших држава, разни Пленковићи, Вучићи и остали (али свакако никако НЕ МОЖЕМО и НЕ СМЕМО оправдавати и бранити ту исту позицију! – п.п.). И зашто се тако понашају. Светска влада из сенке их притиска да гурају вакцине, дословно под претњом смрти (а верујем да су многи од њих уцењени разним „прљавим вешом“ о њима – п.п.). А с друге стране, ако наставе с овим што раде, и с оним што најављују на јесен, навући ће на себе освету народа. Искрено, не бих им био у кожи. 

Пише: Мр. сц. Данијел Клаић

Извор: ,,Логично“