Thursday, July 22, 2021

Запрепашћујући снимак из Русије: Блутут телефона детектовао електронске кодове код вакцинисаних


Помаже Бог драга браћо у Христу!

Читајући сјајан чланак б. Евсевија под насловом "Вакцинација - ујед Звери" од 12. Јула 2021. (овде:) желео бих да додам оно што недостаје, а што нам је Господ открио за Петровдан, у братској нам Русији, захваљујући храброј братији Православној која је ушла са камером у амбуланту где се  врши вакцинација и при томе детектовала невероватну чињеницу:

Сви вакцинисани у амбуланти су имали свој електронски код - број са више цифара, а који је детектовао и пронашао мобилни телефон старије производње у поседу наше браће. Укупно је било детектовано 31 електронска IP адреса, који управо одговара броју вакцинисаних - што се јасно види на снимку (у прилогу ове поруке).

Занимљиво је да новији телефони не детектују ове електронске IP адресе, на основу чега извлачимо закључак да су фреквенције на којима ради нано-чипу телу, унет вакцином - ниже од 3Г.

Ово је врло вероватно, јер се ниже фреквенције даље простиру, тј. ако се чиповани и сакрије у некој забити биће лако пронађен и третиран - знамо како!

На снимку од 6 минута па надаље - се налазе сцене изгона демона, које је свршавао јеромонах Василије из Русије, а које је он проводио пре 15 и више година. Из ових сцена је видљиво колико је Сатани стало да што више људи прими његов жиг и заврши у Аду, у вечним мукама.

Када смо снимак јуче окачили на јутјуб - истог момента нам је блокиран садржај и појавила су се сатанска Правила Сovid19 протокола.

ЗАКЉУЧАК: Видимо, да осим графенских нано честица, сатанисти са вакцином убризгавају људима и нано чип који има свој електронски код, односно тзв. IP адресу. Дакле, од момента вакцинисања – чиповања људи постају електронски примопредајници са својим електронским бројем, и над њима се може даљински, преко мреже вршити застрашујућа контрола, - мењања расположења од депресија ка агресији, суицидних мисли, преко слушања гласова у уму - што околина може приписати психичким поремећајима, до тога да могу контролисати  менструални циклус код жена, а у војсци су отишли толико далеко да могу даљински зауставити крварење рањеном војнику или му улити невиђену храброст да јуриша без страха и бола на противника.

Дакле, није само у питању тотална даљинска контрола људи - робова, већ пре свега ругање Богу кроз унижавање човека створеног по лику и подобију Божијем и отимање човека од Бога за вечне адске муке.

Господ да вас укрепи у овој борби за душе људске!

Свако добро од васкрслог Господа!

Галилејац

Видео:

Пред вратима је

+++

Ситуација се постепено разјашњава... Још о MAC- адресама које се детектују помоћу Bluetooth


Многи су на овај или онај начин вероватно упознати са  видео снимцима YouTube канала Ekaterina Sinitsyna Santoni, чијим су подстицајем људи широм света почели да тестирају своје познанике који су примили вакцину на МАК адресе које су се појавиле у њиховим телима. И данас је наш читатељ Karna са свима поделио занимљиву причу о свему томе.

Будући да је тема одговора вакцинисаних на Bluetooth већ дуго актуелна, Karna и његов брат су се врло темељито припремили за експеримент тако што су на своје телефоне и рачунаре инсталирали посебну апликацију која помаже у откривању Bluetooth (BLЕ scanner). Karna о резултатима експеримента пише следеће:

Дуго нисам испричао наставак приче са мојим братом који ради у великом приватном грађевинском холдингу, где је, по налогу акционара, на силу вакцинисана читава канцеларија. Дозволите ми да укратко направим предисторију.

Издали  су  налог о обавезној вакцинацији у компанији. Мој брат је написао одбијеницу. Демонстративно је удаљен са посла, са забраном уласка. Сви запослени, око 200 људи, били су вакцинисани. Чим је брат требало да напише жалбу инспекцији рада и тужилаштву, послодавац се повукао и заменио суспензију радом на даљину.

Прошле су 2 недеље. Данас се први дан појавио у канцеларији. И ово је слика коју види на радном месту. Ајфон то тврдоглаво не види, али кроз додавање апликација или лаптоп на „Виндовс-у“, десетине активних блутут уређаја блистају уоколо. Канцеларију у центру Москве вероватно покрива 5Г мрежа. Овде су сви активни.

Други читаоци су Karna постављали разјашњавајућа питања, па су варијанте Bluetooth-одговора било којих уређаја у канцеларији практично искључене - пре експеримента канцеларија је скенирана и све што је било електрично показало је свој нормалан потпис, односно врсту уређаја, произвођача итд. МАК адресе су се појавиле код људи - исте су врсте и има их на десетине.

Дакле, информације се постепено акумулирају и највероватније су неки уређаји на бази графена присутни у вакцинама. Када уђе у поље 5Г предајника, графен почиње да производи електричну енергију, уређаји се активирају и Bluetooth их види. Тренутно је функција овог Bluetooth уређаја мистерија. Да ли је то нека врста микрошеме-сертификата који потврђује вакцинацију или је много функционалнија? Али ако је функција шира, шта је то онда?

За сада нема одговора на ово питање и конспиролошка заједница је сада више усредсређена на нежељене ефекте вакцине, јер људи прилично често падају одмах након што је приме, а да не говоримо о одложеним ефектима.

Извор: https://thebigtheone.com/