Saturday, February 12, 2022

Застрашујућа статистика: У Русији 2021. године милион људи више умрло него што је рођено

 


„Росстат“ је на крају сумирао демографске резултате за 2021. годину и очекивано су се показали разочаравајућим. Прошле године природни пад становништва износио је 1,04 милиона људи, преноси «
Реальное время» .

У периоду јануар-децембар прошле године стопа смртности је порасла за 15,1% и износила је 2,445 милиона људи (2020. године - 2,124 милиона људи). Стопа наталитета у истом периоду смањена је за 2,3% и износила је 1,4 милиона људи.

У 2020. природни пад становништва Русије износио је 688,7 хиљада људи. У 2021. години готово се удвостручио, а ако се наставе исти трендови, наша земља ће бити на ивици потпуне катастрофе.

У међувремену, руски званичници настављају да се претварају да се ништа страшно не дешава, а тренутне бројке су везане за корона вирус, а не за неефикасну популациону политику владе која наставља да финансира абортусе.

Истовремено, упадљиво је да је прошле године не само повећана стопа смртности (што се може довести у везу са епидемијом), већ је значајно опао и наталитет, што се не може објаснити вирусом корона.

Извор: "Борба за веру"

+++

Раде Јовковић: Демографска ситуација у Русији је катастрофална


Помаже Бог браћо!

Желим само да допуним чланак:

Иако Русија финансира и стимулише рађање деце, на чему ми Срби би могли да завидимо, могли би да се од њих учимо, ситуација је страшнија, него што у чланку пише. Зашто?

- Зато што се сваке године изврши око 7 милиона абортуса, абортус није забрањен .

- Антуруска миграциона политика. За путинових мандата, увезено је око 30 милиона муслимана из Авганистана, Узбекистана, Таџикистана...

То је званична цифра, с незванично може бити још 10-20.Толико су се осилили, да нема дана да њихови манијаци не силују руске девојчице, или пребијају Русе. Ради масовне појаве, и да би се сачувао лажни мир у кући, недавно је новинарима кривично забрањено писати да су муслимани силовали или пребили Руса. Копија прогона Србског народа са Косова.

- Кинези се по Владивостоку и другим источним градовима осећају као своји на своме. Руси су на истоку мањина.

За друго рођено дете прима се матерински капитал у висини 700000 рубљи, а за треће дете земља за викендицу или кућу.

Руси рађају по 1-2 деце, увозни муслимани, који експрес поступком добију држављанство рађају по 5-10.

Тако да од стимулације наталитета корист имају увозни Кинези и муслимани.

- Лењин, Стаљин и Хитлер су се побринули  да је у Русији дефицит мушкараца. Рускиње буквално по јавним гласилима и друштвеним мрежама траже момка који ће их оженити. Многе се удају за азијате, будисте, муслимане... шири се братство и јединство као у Титово време.

- Парохијски "свештеници" (расколничке,јеретичке,сергијанске РПЦ МП - напомена уредништва блога "наша вера православна") не знају колико имају парохијана. Веома је мали проценат верујућих Руса (ако рачунамо оне који су истински верујући, који су истински православни хришћани и ван молитвеног општења са расколничком,
јеретичком, сергијанском РПЦ МП и са разним псеудозилотима, којих је Русија препуна, ваистину је тако!
- напомена уредништва блога "наша вера православна"), а још мање живи по Јеванђељу.

Извор: "Борба за веру"