Thursday, June 17, 2021

Како постати зомби

 

Да ли сте икад чули израз ‘Биохаковање’? Укратко — то је процес ‘чачкања’ по људском мозгу у циљу потпуне контроле.

Ако мислите да је тако нешто домен научне фантастике, ствар будућности која се нас још не дотиче, само погледајте шта је нашао наш члан @seo-boss – читаво предавање једног од ЦИА монструма у којем он самозадовољно представља ‘достигнућа’. Верујте ми, занимаће вас – о вашем се животу ради:

* * * Оригинални текст на енглеском * * *

ЦИА-ин СТРУЧЊАК ЗА НЕУРОБИОЛОГИЈУ о контроли људског мозга помоћу РНК вакцина. Данас се вакцинацијом у тело могу унети потребне компоненте.

Немојте ми више о теоријама завере.

 

Дана 13. јуна 2018. године, др Чарлс Морган, стручњак за неуробиологију са Универзитета Јејл, из агенције ДАРПА (енгл. Defense Advanced Research Projects Agency – DARPA је агенција Министарства одбране САД одговорна за развој нових технологија за војску Сједињених Америчких Држава) и ЦИА-е, одржао је презентацију студентима на Војној академији Вест Поинт (УСМА). Говорио је о способности измене ДНК у сврху контроле ума. Сходно томе, мРНК вакцине такође треба да буду погодне као алат за ову манипулацију.

Др Морган показује и објашњава елитним студентима америчке војске како технологије познате под акронимима CRISPR (Clustered Regularly Spaced Short Palindromic Repeats – Кластер правилно размакнутих кратких палиндромских понављања) и DREADDS (Дизајнерски рецептор који искључиво активирају дизајнерски лекови) могу „дизајнирати“ било шта. (…)

Тренутно др Морган држи курс о људској сексуалности за Програм сарадника лекара, YSM, и форензички повезане изборне предмете о кредибилитету и индиректној процени (Медицински факултет Јејл).

Још невакцинисани више информација могу добити овде:

Најбољи коментар на ово:

„Живимо у свету којим управљају социопате и зли демони. Време је да звер пропадне.“

Коментар:

Имам само једну малу примедбу на ово изванредно откриће које је на Стимиту поставио @seo-boss. Та примедба односи се само на избор слајдова уметнутих у текст. Недостаје још један, најважнији. Тачно на тридесетом минуту можете видети овај слајд чији наслов дословце гласи: Gene therapy using adenovirus vector — Генска терапија коришћењем вектора аденовируса!

То је управо технологија ‘вакцина’ које се данас примењују на становништву под фирмом ‘заштите здравља’ у измишљеној пандемији. Али то није све – демони као овај ‘доктор’ можда јесу остварили напредак у контроли ума (што им се мора признати макар у манипулацији страхом), али у питању је неиспитана технологија која оставља неповратне последице по здравље људи као и прерану смрт. Најновија изјава високог званичника Европске агенције за лекове (European Medicines Agency – ЕМА) Марка Кавалерија потврђује да та агенција разматра забрану давања Астразенека вакцине за све старосне категорије због појаве ‘врло ретких’ али фаталних споредних ефеката:

Сећате се, Астразенека је најмање смртоносна од свих западних вакцина

Али најјезивија је ‘званична’ објава ЕМА агенције на Твитеру, у којој се насупрот брда доказа (на пример, Италија је у суботу ограничила АстраЗенека вакцине наособе старије од 60 година услед забринутости због повећаних здравственихризика за млађе.) и даље брани ово убиствено средство:

EU Medicines Agency
@EMA_News 

"Misinformationis making the rounds today. This is the situation: Benefit/risk balance ofAstraZeneca #COVID19 vaccine is positive and it remains authorised for allpopulations."

„Данас круже дезинформације. Ситуација је следећа: Однос користи и ризика вакцине АстраЗенека КОВИД19 је позитиван и она остаје одобрена за све популације.“

Дакле, човек после овога мора да се запита: ризик је свакако наш, али – чија је све корист од смртоносних вакцина?

Извор: https://hive.blog/hive-

+++

Видео: Др. Вернон Колеман: Невакцинисани ће бити окривљени за појаву мутација

Текстови: Наука доказала да су Христове речи уткане у ДНК сваког човека
Бели коњ Антихристов - Листајући Откровење Јованово
Евсевије Петровић: "Спутњик V" - сапутник у вечност

+++
У вези са КОВИД-19 вакцинацијом
Др. Питер Мекала: Опасности од вакцине против Ковида-19
Шокантна анализа крви након вакцинације
Алек Рачић: Ковид19 је лабораторијски вирус справљен као биолошко оружје ради уништења живе силе
"Логично": Вилијам Енгдал: Учинци РНА вакцина
Евсевије Петровић: Осврт на текст „Учинци РНА вакцина“ или шта је ADE (antibody dependent enhancemen)
"Логично": Алармантно – Зашто се магнети хватају на кожу вакцинисаних? (видео)
Фајзер за децу или Вакцинално отимање душе и тела