Wednesday, January 12, 2022

Порфирије му честита Рођење Христово, а он се моли Харе Кришни!


Одмах након избора Порфирија за
патријарха (расколничке и јеретичке – примедба уредништва блога „наша вера православна“) Београдске патријаршије, написали смо у је у његовој личности на трон Светог Саве засео сам ад (већ скоро читав век сам ад седи на трону Светог Саве у лику многих лжепатријарха,између којих је једина разлика у томе да ли су отворено проповедали јерес или су молитвено општили са расколницима и јеретицима,што свакако нимало не умањује њихову одговорност пред Богом за одвођење душа Србског народа у ад, уместо у Царство Небеско, јер сваки истинити православни хришћанин одлично зна да ван Цркве нема спасења, а у Београдској Патријаршији Цркве Христове нема скоро читав век и велика кривица и одговорност за то лежи и на плећима тих истих лжепатријарха! – примедба уредништва блога „наша вера православна“). За ово тврђење постоји много доказа, о чему пишемо више од једне деценије. Најновији случај – о коме смо јуче писали (овде:) – јесте специјална посланица коју је Порфирије упутио окултисти Новаку Ђоковићу. Порфирије Ђоковића поздравља Божићним поздравом „Христос се роди“ и преноси му да се, наводно, „милиони православних Срба моле за њега“ – док се он моли свом богу – Харе Кришни.

Новинар из Црне Горе Донко Ракочевић прокоментарисао је:

Пошто није успио да обезбеди православог свештеника, Ноле се на Божић помолио Кришни… (oкренути дланови према небу – карактеристични положај руку код молитве припадника Хари Кришне.

Иначе, Новак је, у овим божићним данима, бацио у засјенак Исуса Христа… Сви су га у Срба величали, на челу са предсједником и патријархом, а његов отац је чак устврдио да је Ноле – најбољи човјек на свијету!

Има све предуслове, по српским параметрима, да га прогласимо за свеца.“

Донко Ракочевић/Фејсбук

Господин Ракочевић је добро приметио - да су медији у Србији, помогнути патријархом Порфиријем, потиснули Божић, а у први план истурили Новака Ђоковића. Његов га је небулозни отац већ упоредио са Господом Исусом Христом, па ће Ђоковићево проглашење за свеца при патријарховању Порфиријевом ићи глатко. А кад погледамо шта је још - у контексту распећа Господа Исуса Христа - говорио Срђан Ђоковић, онда се поставља питање: колико је људима који славе секташе Ђоковиће, вере Христове у срцу остало?!

Срђан Ђоковић:

>>Исуса су разапињали на крст и свашта му радили, а онда је издржао и даље је жив међу нама. И Новака покушавају да разапињу на исти начин и да му раде све и свашта. Моја покојна баба Сара Јауковић из Шавника је говорила: "Срам те било од гуз**е, кад образа немаш".<<


Извор: Борба за веру

 

Повезани текстови: 

- Уредништво: Порфирију окултиста Ђоковић важнији од Републике Српске

- Уредништво: Пажња, пажња! – окултизам као пројекат за Србију!

-Носилац ордена Светог Саве првог степена медитирао на "босанским пирамидама" 

-Ђоковићи чланови секте „Фондација еспато“ којом руководи гуру Пепе Имаз 

Сатанисти Новак и Јелена Ђоковић увели будистичку медитацију у вртиће и школе у Србији (видео) 

Још пре 5 година ми смо рекли чији је он и коме служи 

1. Уредништво: У ког Бога верује Новак Ђоковић?

- Новак Ђоковић хиландарски крст заменио фенг-шуи аметистом 

2. У ког Бога верује Новак Ђоковић (још једанпут): "Ум чисто небо, мисли су облаци"

3.  Љубодраг Дуци Симоновић: Навијање за Ђоковића је давање подршке џелатима човечанства

4.  Уредништво: Фалични деманти митрополије црногорско-приморске

5.  ВИП православци – папин прстенлија Амфилохије и Новак Ђоковић

6.  Носилац Ордена Светог Саве првог степена у папином дресу (фото)

7.  Опет о случају Новака Ђоковића

8. Писмо из Бања Луке

9. Највише одликовање Српске Цркве Новаку Ђоковићу

+++

Ивана Новаковић: Да ли је Новак Ђоковић Православан?

Новаково редовно посећивање пирамида у Високом, и "црпљењем енергије" из истих.

Сталним поистовећивањем са вуком, врховним божанством родновераца, ношење астечких симбола ( 2019. на Аустралијен опену је био упитан за тај симбол); симбол древних Астека који су упражњавали магију у пирамидама и приносили крвне жртве људи као поклон богу сунца.... ( пун Јецин садржај инстаграма, полу вук полу Нолито, слогани славим сунце, идем с вуком...)

Скрнављење Божије Свете Тајне брака и венчавање са Јецом за време поста и мрсна трпеза.

Из овога, а и многих других чињеница се може закључити да је Нолито највећи промотер Окултизма, Њу Ејџа( антихристова вера новог светског поретка, највеће секте на свету основане у 20. веку и која до дана данашњег влада овим светом), па чак и ако није повезан са разним сектама и групама.

Удружење Теслијана, иза које стоји Ђоковић, које промовише проф. Велимир Абрамовић, који присећа о Моковићу као вођи и отворено баш овим речима каже да је будућност у Теслијанској масонској ложи. Велимир, брат Марине Абрамовић (чијем лику и (не)делу се диви и које велича Новакова жена, Јелена Ђоковић – примедба уредништва блога „наша вера православна“), која афирмише естетику зла и отворено кокетира са сатанизмом, која је своју "уметност" развијала у Америци....

Јелена Ђоковић се диви лику и (не)делу сатанисткиње Марине Абрамовић:
"Сасвим изванредна жена Марина Абрамовић. Волим њен дух и оригиналност."

Силе зла лако лове све неутврђене у вери у Христа (овде је на жалост велика већина народа неутврђена у вери у Христа, јер у супротном НИКО од Срба не би имао апсолутно ништа са тзв. Светским псеудоправослављем и расколничком и јеретичком Београдском Патријаршијом,чији лжепастири већ деценијама одводе душе „православних“ Срба у ад, него би бежали од таквих и од молитвеног општења са њима,јер у расколу и јереси,по учењу Светих Отаца,спасења нема! – примедба уредништва блога „наша вера православна“), а циљ је да се после декларативно родољубивих протеста и немира на власт доведе управо Нолито, месија, лажни пророк; и уведе нас у још један неправославни провизоријум (зато кажем често Нолито, 2. верзија Тита), како би нама православнима (објаснили смо већ колико данас истински православних хришћана има међу Србима, тако да овај народ тек треба да се оправослави, а то не може да учини док гот је у молитвеном општењу са расколницима и јеретицима и док гот му уместо Богом откривене Истине, такви проповедају своју јеретичку наку,одводећи и своје,а и душе свих оних који такве следе,у ад! А многе ударе на веру православну је овај народ, на челу са његовим клиром „преспавао“ и зато смо на жалост ту где смо и у жалосном духовном стању, а о познавању своје вере да и не говоримо... – примедба уредништва блога „наша вера православна“) задали трећи и коначни ударац, овај пут кријући се иза крста (што код таквих ништа не треба да чуди,будући да се позивају на оно са чим немају апсолутно никакве везе! – примедба уредништва блога „наша вера православна“).


Извор: Манастир Куверждин/Фејсбук

+++


QuantBioRes - подаци о фирми