Wednesday, September 15, 2021

"Логично": Сатанистичка дистопија - погледајте невероватне ТВ извештаје из Аустралије


Чини се као да
стално пишемо о Аустралији, али за то имамо добре разлоге. Сваки пут кад помислимо да не може луђе, аустралијски корона-фашисти нас у потпуности разувере. Кажу да слика вреди као хиљаду речи, а видео као хиљаду слика, па идемо без пуно писања погледати неколико потпуно бизарних вести који долазе са Аустралијских телевизија.

На првом видеу погледајте вести Канала 9 и репортерку која се јавља уживо са места догађаја. Каже како је сада мирно али је малопре било јако драматично. Каже како је један човек, замислите, ходао улицом без маске, кад га је полиција приметила и кренула хапсити. Дошло је до сукоба и позване су хитне помоћи (у множини). Човек је сада у болници, у стабилном је стању, а полиција планира подигнути оптужницу против њега. За то време у кадру видимо цео полицијски одред како се гура прво са мушкарцем којег одвози хитна, и затим са две старије жене, које су претпостављамо биле с њим.

Затим погледајте како полиција у Викторији затвара дечији скејт парк – тако што поставе огромну бетонску препреку насред рампе. И то док очајна деца, којој је забрањено ићи у школу све то гледају са стране. И ово није изоловани пример, полиција у Викторији је објавила да ће затворити све паркове на овај начин, (https://www.bayside.vic.gov.au/news/
limits-skate-parks-and-bowls-be-filled
)
бетонским блоковима и песком ког ће сипати у скејтерске базене.

Онда имамо бизарну изјаву докторке Kerry Chant која је на службеној новинарској конференцији признала (намерно или не) да су Cоvid сертификати и праћење контаката заправо део планираног „Новог Светског Поретка“ о чему већ годинама пишемо на овом порталу. Притом је употребила управо тај термин – New World Order.


И за крај оно најбизарније. На Аустралијској државној телевизији АБЦ, приликом читања неких вести о полицијским псима, одједном долази до прекида и у програм се убацује кратка секвенца – сатанистичке мисе (!) Појављује се слика сатанистичког олтара са обрнутим распећем и три замаскиране сподобе. Једна од њих каже „Hail Satan“ (поздрав Сатани) и онда се слика врати на водитељку у студију. Видео је забрањен на Youtubu, али се дели по друштвеним мрежама.

Наравно, ту се сад може поставити милион питања, како то да је нешто упало у вести, како то да је баш сатанистичка миса, и како то да је секвенца тачно погодила баш оне 3 секунде кад се поздравља Сатана. Наравно, овце које верују државним медијима, рећи ће да су то све само случајности. Зато такве наивне људе волим звати теоретичарима случајности.

За нас који смо ипак мало врснији у метафизици, окултизму и духовним знањима, ми ћемо понудити другачије објашњење. А то је да Аустралијом данас у потпуности влада Сатана, и то чини кроз психопате, као што су ова докторка са горњег видеа и разноразни политичари као Dan Andrews и Gladys Berejiklian. Ти људи заиста служе злу, колико год је то неком можда тешко схватити и прихватити. И овакав поздрав своме шефу на државној телевизији је или део неког ритуала, или једноставно зато да покажу да могу, да су преузели власт. Симболика је јако важна у окултизму.

Али то нам није тема. Оно што је битно је да већ већина људи полако схвата да се „нешто“ дешава, иако можда нису свесни о чему се тачно ради. У Хрватској чак и мејнстрим медији су почели схватати да се догађа нешто врло необично. Па тако Јутарњи Лист пише о „тоталитарној дистопији у Аустралији“, иако пазе да такве чланке означе црвеним словима као „издвојено мишљење“. Помало смешно, али боље ишта него ништа.

https://twitter.com/ABCmediawatch/status

Мејнстрим медијима можемо само поручити – добро јутро. И питати их што су радили досад. Јер ко још није схватио да је ово један глобални, сатанистички план поробљавања цееле људске расе, о ком пишемо већ годинама (https://www.logicno.com/politika/plan-porobljavanja-ljudske-rase.html)
, и да је Аустралија само вежба за остатак света, такве ускоро очекује насилно буђење.