Tuesday, November 9, 2021

Проф. Редко – лекар који у Русији разбија коронашке лажи

 „Прва фаза испитивања вакцине „Спутњик В“ такође није објављена.

Кажу да су сви пацови мртви.“

Професор Редко


Не верујем Гинцбургу:

Професор Редко о томе шта скрива статистика вакцинације против COVID-19

Све Русе занима статистика колико људи вакцинисаних против COVID-19 ипак заврши у болницама са инфекцијом вируса корона. Да не спомињемо, да иду приче о смрти међу становништвом након вакцинације против COVID-19.

Званично, нико не потврђује ову информацију, али и не пориче - једноставно нема статистике. Постоји могућност да су подаци толико негативни да се не сматра ни потребним прикупити их, а камоли објавити. Ово мишљење је Јавном сервису изнео доктор медицине, професор Александар Редко.

Лекари су се обратили Државној думи са захтевом да достави податке о вакцинацији. Међутим, није било одговора на захтев, пренео је „Царьград“, позивајући се на аутора писма, доктора медицине Дмитрија Еделева.

Зашто власти држе затворену статистику о вакцинацији против COVID-19?

 „Руси су забринути због садржаја питања: нема података јер су страшни или их нема, јер их нико није прикупио? Ја, ипак, могу претпоставити да је овде два у једном. Они нису сабрани јер од њих не очекују ништа добро и стога нису. Прва фаза испитивања вакцине „Спутњик В“ такође није објављена. Кажу да су сви пацови мртви. Нисам био присутан и нисам видео никакве документе. Али тренд је исти. Нема података. Руководиоци клинике кажу да је мање од 1% примљених вакцинисано, а патолози кажу да је међу умрлима који су дошли код њих вакцинисано од 55 до 62%. Могу ли ово да докажем? Не. Али страни подаци су ближи цифрама“ патолога, поделио је своје мишљење Редко.

Доктор је подсетио да је прошле године у Монголији оболело 2,5 хиљада људи, а умрле су 2 особе. У фебруару-мају ове године тамо је вакцинисано 97 одсто становништва. А онда је у земљи почео нагли скок пандемије.

 „У првој половини 2021. године у Монголији је забележено 240 хиљада оболелих и 960 смртних случајева. То је чињеница.  И то одговорно тврдим. И уклапа се у мој модел, а не у модел творца „Спутњик В“ Гинцбурга. Не верујем му. Да није било најаве обавезне вакцинације, не бих се дотицао ни ове теме. Али у садашњој ситуацији морамо да заштитимо наше грађане најбоље што можемо“, резимирао је професор.

Раније је академик Гундаров оптужио челнике Министарства здравља и Роспотребнадзора за неосноване изјаве. Виролог сматра да се смртност у пандемији уопште није повећала зато што је вирус толико опасан. Разлоге види у жалосној организацији здравствене заштите и застарелим мерама.

А Лига за заштиту пацијената је отворено изјавила о умирању након вакцинације против COVID-19.

Извор: osnmedia.ru/o19/


+++
Због раскринкавања корона-лажи у Русији, професор Редко постао предмет велике пажње тужилаштва

О чему не говоре произвођачи вакцина: Професор Редко прогласио злочином

Професор Александар Редко противи се обавезној вакцинацији против корона вируса, али у свим својим изјавама истиче да себе не сматра антиваксером. Али у случају пандемије ковида, он обраћа пажњу на тачке које произвођачи вакцина не износе, што он проглашава злочином. Одмах појашњавајући: „Ово је моје мишљење“.

Дан раније је у Санкт Петербургу потврђено да у званичној статистици постоји неколико особа које су примиле вакцину против корона вируса, али су, нажалост, умрле. Сви су имали пратеће болести, организам је био слаб. Међутим, раније такве изјаве нису даване у принципу, уз напомену да ће вакцина у сваком случају олакшати ток болести. Нажалост, статистика је показала супротно, али, на срећу, мало је случајева.

Професор, доктор медицинских наука Александар Редко, коментаришући податке, приметио је да цео поступак вакцинације против корона вируса за њега поставља питања. Почевши од чињенице да се ињекције дају на врхунцу морбидитета, па до недостатка потпуних информација о препаратима у Русији и иностранству. Редко је скренуо пажњу на тачке о којима произвођачи вакцина не говоре:

Произвођач мора да каже, да се вакцинисани не могу разболети. Али он нам то не говори. Мора да каже да вакцинисани не могу бити носиоци инфекције. Он нам то не говори. А још мора да каже и да вакцинисана особа не може бити ширитељ спајк протеина. Али речено нам је да може да га шири, па мора да носи маску и да буде опрезан. О чему можемо да причамо? Односно, где год да кренете, кршени су сви чланови закона, кршене су међународне конвенције, кршене су резолуције ПАСЕ.“

Редко сматра да је главни проблем управо то што нико не даје исцрпне информације.

Зато ми данас имамо, чини ми се, највећи злочин против човечности који се икада догодио на нашој планети. То је моје мишљење, - резимирао је саговорник  „Царьграда“, додајући да је због овог личног мишљења већ постао предмет велике пажње тужилаштва.

Извор: „Царьград“

+++

Изводи из видео интервјуа професора Редка: Ово је обмана и злочин!
Џастин Хоуп: Како је Индија помоћу Ивермектина искоријенила корону
Лекари и родитељи за науку и етику: Зауставите линч часних доктора!
Др Владимир Димитријевић о новој књизи Мирослава Маравића
Др Роберт Малоне: Потпуно вакцинисани су „суперширитељи“ COVID, каже пионир иРНК технологије
Америчка компанија Pfizer осумњичена за манипулације приликом тестирања вакцине
Бивши потпредседник „Фајзера“: Имамо посла са завером; рече је о масовном депопулацији
Још једна потврда да је Ивермектин добар – Лончар је против
Пол Крејг Робертс: Преко 70% умрлих од ковида 19 у Енглеској у септембру било је вакцинисано сасвим
Фрањо и Бенедикт примили трећу ињекцију против Covida
Почиње и четврта доза!
Извештај из српског ковид одељења: Колико је вакцинисаних, од чега се заиста умире
Песник Љубомир Ршумовић у болници због короне; вакцинисан (а кажу да вакцинисани немају теже облике!
"Логично": Огроман број спортиста и младих људи умире од срчаних удара - погледајте попис
Председница Грузије сваљује на Цркву део кривице за неуспех вакцинације